Tack och lov för streamingtjänster

Jag är så otroligt tacksam för att alla dessa streamingtjänster finns, speciellt med tanke på de arbetstider jag har. Det gör att jag inte kan följa tv-serier eller se filmer när de går på någon av de tv-kanaler som jag har på min tv där hemma. Det är så otroligt bekvämt att se när som helst när jag känner för det och det sköna är att jag kan välja om jag vill se en serie eller film på tv:n, datorn, surfplattan eller på min mobil.

Förutom att kunna se mina favoriter bland serierna, kan jag dessutom lyssna på vilken musik jag vill och skapa mina egna listor. Då brukar jag exempelvis ladda ner musik från Spotify och sedan gör jag mina egna listor. Jag har listor för olika humör och beroende på vad jag ska hitta på.

När jag städar eller gör annat tråkigt brukar jag spela lite hårdrock och upptempolåtar. Då blir det plötsligt så mycket roligare att damma eller städa toaletten. Annars när jag behöver slappna av så har jag en musiklista för det också. Eller en lista för när jag ska laga mat och då gillar jag trallvänlig musik som gör att jag kan sjunga med. Mina grannar kanske inte uppskattar det, med det struntar jag i.

Något som jag också använder mycket och är suveränt, är att jag använder mig av olika radiokanalers streamingtjänster. Det är så perfekt att ha på i bakgrunden när jag jobbar för fulla muggar, samtidigt som det gör att det inte blir så himla tyst, plus att jag inte behöver känna mig ensam. Mitt jobb sköter jag nämligen hemifrån.

Det som jag har upptäckt på senare tid är olika podcast som streamar och det kan var mycket intressant att lyssna på. Det finns ju massvis av olika typer av poddar, vilket gör att det finns en podd för alla tycken och smaker.