Streama Viaplay

Jag har i princip slutat att titta på tv på de vanliga kanalerna som finns att välja mellan. För jag tycker att det är mest en massa strunt som visas och inte alls efter mitt tycke och smak. Därför har jag börjat prenumerera på Viaplay istället. De erbjuder alltid något för mig att se och då oavsett tidpunkt på dygnet.

Just att de har ett sådant varierande utbud av serier, filmer, sport, för barn och kanaler, plus att jag kan gå in i deras Viaplaybutik för att antingen hyra eller köpa en film är väldigt bra. Jag har alltid filmer som blir mina favoriter och då vill jag se om dem när jag känner för det. Dessutom visas live sändningar via streaming också, vilket gör att jag till exempel inte behöver missa viktiga matcher i NHL eller något liknande.

Dessutom kan jag ta del av olika erbjudande som de sänder vid vissa tidpunkter om året, som exempel påsk och jul. Då har de samla ihop serier och filmer som antingen har samma tema eller bara för att piffa upp helgen lite extra, samtidigt som varje genre är uppdelad i kategorier som gör att jag lättare kan hitta det jag vill titta på. Det gör att det finns något för allas smak och vad man gillar att se på, vilket är suveränt, tycker jag!

Något av det bästa var att jag kunde testa Viaplay innan jag behövde bestämma mig för att börja prenumerera på deras streamingtjänst. Då kunde jag välja att se och testa bland alla filmer, dokumentärer och serier, precis som jag ville. Dessutom kan man ladda ner för att se vid ett senare tillfälle. Alla dessa valmöjligheter gör att underhållningen blir desto mer varierande och jag slipper att ha tråkigt om jag skulle vilja det. Viaplay gör att jag verkligen får lite extra krydda i tillvaron!