Spotify perfekt att ha

Jag älskar musik i olika former och på den tiden jag var en fattigstudent och höll koll på vad det fanns för matnyttigt på falustudent.se, för att inte missa något. Så lyssnade jag alltid på musik och då på musik som jag hade streamat ner från Spotify. För där kunde och kan fortfarande hitta musik som faller mig på läppen, så att säga.

Fördelen är att jag kan själv bestämma om jag vill använda Spotify som en gratis tjänst eller betala för att slippa reklamen. Vilket gör att jag kan ta del av streamad musik, podcasts och olika videoklipp via nätet. Jag kan förstå att Spotify är världen största tjänst av denna typ och då världen över.

Det bästa med just Spotify är att jag själv kan göra egna listor på den typ av musik jag vill ha vid ett speciellt tillfälle. Sedan kan jag spela upp musiken eller klippen för den delen, via min mobil, surfplatta, dator eller spelkonsol och då oavsett vilket operativsystem jag har.

Detta gör att jag kan komma åt mina musiklistor vart jag än befinner mig. Jag gillar verkligen att sola och åker utomlands för att sola och bad. Då är det perfekt att ha ett par hörlurar till mobilen för att lyssna på den musiken jag känner för att höra på just då. Annars lyssnar jag mycket på musik när jag sitter på tåget eller bussen när jag ska någonstans. Då jag betraktar omvärlden med några passande låtval jag har valt för dagen.

Just att Spotify är världens största musikförmedling gör att jag kan alltid någon musik jag kan höra på och dessutom vet jag att de som har skrivit musiken får sin del av kakan i och med jag lyssnar på den också. Detta eftersom Spotify ägs delvis av vissa skivbolag. Vilket gör att jag kan lyssna på musik med gott samvete!