Netflix är räddningen

Förutom att jag tycker om serier, så är jag verkligen den som kan se filmer dagarna i ända, om det hade varit möjligt. Då är Netflix en räddande ängel så att säga. Alla vet ju att det finns nästan aldrig några bra filmer på tv när du vill se någon. Skulle det vara det, så bryts filmen ideligen av reklam. All denna reklam tycker jag är så otroligt irriterande och då speciellt när det är i en film.

Du håller säkert med mig om att när filmen är som mest spännande, så bryts den för att visa reklam. Nej, då väljer jag hellre att ha ett abonnemang hos Netflix och på så vis välja och vraka mellan deras filmer när jag vill. För jag vill välja en film efter vad jag är sugen på att se, det kan ju verkligen variera. Ena dagen känner jag för att skratta och en annan dag som vill jag ha något riktigt spännande eller skrämmande.

Fördelen med Netflix är att det finns undertexter på svenska, danska, norska, finska och det gör att om jag inte skulle gilla bakgrundsljudet eller inte vill störa grannarna kan jag skruva ner. Något som också är bra med Netflix tycker jag är att det går att se film och serier var jag än befinner mig, på min mobil eller surfplatta och det är oberoende vilket operativsystem jag än skulle ha. Skulle jag haft barn så hade det också gått se Netflix via ungarnas tv-spelkonsoler så som Playstations, Xbox och Wii eller om jag skulle haft Apple TV eller Chromecast. Just denna stora variation gör att det är många som kan använda Netflix tjänster.

Något som jag också tycker är spännande är att kunna se någon av Netflix egna serier så som House of Card eller Orange Is the New Black, bara för att nämna några. Denna variation bland filmer och serier gör att jag verkligen kommer behålla Netflix så länge jag kan, för att verkligen få den underhållning och tittarupplevelse som jag vill ha!