C More ett måste

Eftersom jag är ett stort hockeyfan, så kan jag inte vara utan C More, eftersom de sänder SHL, alltså den Svenska HockeyLigan, och den sänds bara via den streamingtjänsten. Det är alltid lika spännande att sätta sig framför tv:n när det är dags för en match. Jag vill ju gärna se matcherna live också, eftersom det är extra spännande och nervkittlande då. Finns inget underbarare än att pucken hamnar bakom målvakten i kassen efter ett riktigt snyggt skott.

När jag väl skaffat mig C More, så upptäckte jag vilket stort utbud av andra program de också har. Jag kan välja mellan filmer, serier och se live tv, bara för att nämna något av deras utbud. Jag upptäckte dessutom att de sänder alla Beckfilmerna direkt när de har premiär, vilket är verkligen mycket roligt och rafflande. Jag har sett varje Beckfilm från allra första början när Carl-Gustav Lindstedt var Martin Beck.

Dessutom kan jag se de riktigt bra svenska tv-serierna Modus och Gåsmamman när jag vill. Dessa två är mycket bra serier tycker jag, framför allt Gåsmamman. Skönt att veta att Sverige också kan producera serier och svenska filmer som ligger i klass med succéer från USA och England.

Fördelen är att jag kan streama C More till min dator oavsett om det är en PC eller Mac, eller direkt till min mobil eller surfplatta och då kvittar det om det är iOS eller Android. Naturligtvis finns C More även att få digitalt eller via andra smarta tv-lösningar som finns på marknaden.

Det bästa var att jag kunde testa deras programutbud i 14 dagar helt gratis, innan jag behövde bestämma mig för att fortsätta med C More eller inte. Dessutom är det inte så dyrt om jag ville fortsätta, plus att jag kunde säga upp streamingtjänsten när som helst. Men för min del bestämde jag mig ganska fort för att behålla tjänsten och detta tack vare det breda programutbudet och dess tillgänglighet.