Börja med en podcast

Eftersom jag gillar att blogga, så har jag funderat på att börja med en egen podcast. Jag lyssnar på olika poddar som finns tillgängliga och känner att det kanske hade varit något för mig. Jag har börjat prenumerera på några poddar som jag tycker är mycket spännande att lyssna på. Därför brukar jag streama ner dem till min mobil via en app eller på min surfplatta. Men det funkar lika bra via mp3-spelare också.

Fördelen med en podcast är att jag själv väljer om jag vill höra den live eller bestämmer mig för att lyssna på den vid ett senare tillfälle, vilket är perfekt och gör att man inte behöver missa något avsnitt. Det roliga med poddar är att dessa kan handla om allt mellan himmel och jord. Det finns till och med sidor på nätet som samlar de mest aktuella poddarna och då är de kategoriserade. Kategorierna är allt från musik, religion och komedi, till teknik, tv och film. Många kändisar har startat sina egna poddar där de pratar bland annat om hur det är att vara känd och hur deras sexliv är.

En podd kan helt enkelt handla om precis vad som helst. Därför har jag börjat fundera i banorna om jag skulle starta en podcast. Men frågan är vad den i så fall skulle handla om. Det är ju viktigt att folk skulle lyssna på den, annars kan jag tycka att podden inte har någon mening. Helst skulle jag få flera tusen följare, som gjorde att jag kunde försörja mig på att prata om sådant jag tycker är intressant.

Men än så länge ligger mitt podcastprojekt på is, men vem vet; en dag kanske du kan höra min ljuva stämma och att du börjar att prenumerera för att höra på vad jag har för spännande att säga!